Ja här har det hänt en del sedan sist! Våran uppfödning NORD UCH All Brand Bordeaux Undis alias Ellen Propellern har erhållit sitt sista CACIB för internationel Championat! Hon är vår första Internationella Champion! Tusen tack Anna-Lena och Håkan för att ni alltid visar henne med glädje.

Vi har dessutom blivit med svartmaskad Dogue De Bordeaux! Vem hade trott det! Jag har aldrig varit förtjust i den svarta masken då de ofta blir lite för sotiga i sin mask. Vi är så glada för beslutet om Alpha och vi tror hon får den svarta old school masken

Alpha

Alpha har funnit sig väl till rätta hon är så gosig och till vår förvåning en atletisk tjej. Hon klättrar över staket och hagar hon hoppar upp och ned från sängen.

Vi är väldigt nöjda och glada för våran trio. Iron har” planat” ut vi tror inte han blir en jätte stor hane till vår lättnad.

Vi går mycket i våran “Mattis skog” där de kan röja runt i den mjuka mossan.

Nova
Iron
Vårat lilla under barn <3

Vi har haft besök av Bamseboy med stor matte lill matte och lilla syster. Denna gången fann jag mig och fotade honom. Han är en otroligt glad kille som fortfarande älskar leksaker och sin “mommo”

Bamseboy <3
Rör sig fantastiskt <3
Älsklingen
Bamses lilla syster Diva
Segra och Diva
Segra

Givetvis när vi gick en runda i skogen tog mitt batteri slut på mobilen.

Tone kom i tisdags kväll och tillsammans hämtade vi hennes Johnny från Lasse. Lyckan var fullkomlig <3 Vi tog valparna till Mattis skogen med Lovis och Vildvittra.

Johnny i blått halsband en otroligt vacker gosse
Johnny med sin syster Nova
Iron

Vi har varit iväg och spårat för första gången med valparna. Det var så spännande att få se hur dom skulle reagera på blod doft och klöven vilken en del ibland kan uppleva som lite skrämmande. Iron nosade lite i spåret åt lite mossa tuggade på en och en annan gren som stack ut. Han smakade även på spårläggarens stövel. När vi kom fram till Klöven tog han den direkt! Sen höll han den hela vägen tillbaka även när jag lyfte upp honom i famnen

Sedan var det Alphas tur och hon visade sig vara en spårtalang!

Sen var det dags för Nova

Även hon visade sig ha det i sig vilket glädjer mig enormt!!! Vi kommer spåra en hel del framöver.

Med på våran alldeles egna spårdag var även Jamaica, Vildvittra och Segra

Segra spårade till sig ett första pris men Jamaica däremot knep sitt sjätte HP alltså så jäkla glad jag är och förhoppningsvis drar vi till Norge så snart vi kan för att testa spåra där

Vildvittra var inte sämre! Hon knep sitt tolfte HP

Vi är riktigt nöjda och trötta Vi har varit uppe i ottan och så skönt att vara ledig och tillbringa umgänget med dom bästa.

Önskar er alla en trevlig helg!

PoK