Här har vi haft fullt upp ja även lite fullt hus smiley Så himla mysigt när vi får så många fina människor med intresse för rasen och vill bekanta sig med den och oss.
Vi känner oss hedrade smiley
Först ut så har vi varit på några utställningar med Lovis vi var i Västerås då hon knep sitt andra cert och bir. Därefter blev det Ransäter hon vann klassen med slät excellent så det var helt ärligt lite surt smiley Domaren som dömde höjde Lovis till skyarna 7 månader tidigare och satte henne som bir men men det som var positivt då fick vi som negativt denna gången smiley Vi chansade och kände att vi tar Backamo i Ljungkile då vi inte har längre än 40-45 minuter dit vilket visade sig vara lyckosamt.
Lovis är nu både Svensk Viltspår Champion och Svensk utställnings Champion.
Då hon tog sitt tredje cert och tredje BIR.Domaren plockade upp en blåklint och höll upp för Lovis! Så sött smileyDomaren sa vi skulle ses senare under dagen smiley Han dömde i stora gruppen men jag var tvungen att köra och arbeta så vi fick förbli ovetande om vi skulle placerat oss eller ej. Efter jobbet mötte vi upp Tina och Stephen från Örebro med Mattis ( Vildvittra & Lovis kullbror) Vi körde hem till Kennel Elvis The King och tittade på valparna smiley En av gossarna ska flytta hem till dom smiley
På kvällen hade vi skaldjurs frossa, så himla gott!
Vildvittra & Stephen fann varandraDom satt och pratade om allt möjligt smileyBrorsorna Mattis & Iron smiley
Nu börjar de blå ögonen få en grönare nyans. På morgonen efter frukosten skulle Mattis ha gos & massage av Tina smileyEn sån fantastisk hund han är & hans människor!
Efter frukosten så tog vi en promenad.Segra, Mattis & MackanVi gick till “våran” badsjö, först i i vanlig ordning var Vildvittra Mattis ville att Tina skulle gå i smileySegra med David & StephenSå fort Tina klev i började Mattis simma.Jamaica är väldigt förtjust i MattisHon tyckte det var superkul att leka med honom smileyMattisHan är så vacker & så god & mjuk i sin mentalitetFruktansvärt lik sin pappa bara lite större smileyJamaica alias Mackan våran skönaNär vi kom hem så hade Frida & Lovis anläntLovisMattisSyskonen var inte helt samarbets villiga på syskonbild smiley Framåt 11- snåret drog det ihop sig för hemgång för Tina,Stephen & Mattis. Tusen tack för en underbar helg och snart ses vi igen smileyVi fick besök av en underbar familj för andra gången som verkligen blivit förtjusta i rasen& vi i dom smileyFavoriten är nog eller snarare jag vet att det är ZeussmileyLyckan var total när Rut fick hålla sin favorit i kopplet smileyEn flicka & hennes hund smileysmileyFrida fick ihop en närmare 30 L karl-johan svampBlir rörd när jag ser önskan & kärleken mellan de här barnen & mellan Rut & Zeus <3Det blev ett stopp vid sjön så Ruts lillebror Sixten fick plaska i vattnet tillsammans med Vildvittra.Frida med ZeusEfter badet begav vi oss hemåt där hade Benedict & Mimmi kommit.
Mats, Louise,Rut & Sixten var tvungna att köra hemåt men lovade snart komma tillbaka smileyMimmi Lovis Zeus & FridaVi hade verkligen en heeelt fantastisk dag med strålande solsken.
Vi grillade och pratade. Efter maten tog vi Jamaica & Segra till sjön.
Frida & Lovis körde hem när vi gick.När vi kom hem hade Eva & Felicia kommit med BAMSEBOY & Diva.
Han var så fin min gamle gosse & han blev så glad att ses, Jag missade helt att ta kort. Han är i fantastiskt gott skick, fin i kroppen han har tappat lite av sin vackra skalle men så go & glad smiley
Vi känner oss berikade av denna dagen med besök av dessa fantastiska människor.
Tuusen tusen tack alla som var med och förgyllde vår & varandras helg.
Nu håller vi tummar & tår för att Lovis bär på små väsen.