Sommaren har minsann kommit med besked!
Hemsidan är fortfarande under uppdatering så håll tillgodo smiley
Vi vill att den ska vara så informativ det bara går så snart en “bra att ha info sida” smiley Midsommar har vi haft kennelträff och hund aktiviteter sedan 2009 men i år blev det bara jag och David och våra bästa vänner(våra hundar såklart) här hemma.

Vi njöt mat, sol och självklart några rejäla långrundor och ledighet.
Lite hund aktivitet vart det då vi i söndags hälsade på Roffe från vår Hattifnattikull som hunnit passera 7 år, tillsammans med Frida och Lovis.
Det var helt fantastiskt ställe!!!
Det var som att besöka en dröm smileyEn av Roffes sovplatser smileyRoffeVi fick jättegod lunch som Camilla och ottilia fixat smileyOttilia och Roffe “Henke Von Solstråle”Lovis och RoffeRoffe!!!!Frida och RoffemannenHeeeelt fantastiskt en hund på 7 år som vi röntgade blev fri på armbågar och C-höfter!!!! Inte en pålagring så långt ögat kunde se smileyDavid med Roffe och LovisFrida och Camilla smileySå himla god i sin mentalitetVi ville ta några “uppställningsbilder” det tyckte han var lite jobbigt , älsklingen.Jättefin kille alltså!!!Lovis hittade som vanligt nya kompisar smileyFantastiska hästar och underbara människor smileyRoffeFillifjompan alias LovisJamaicas mage växer och vi ser såååå framemot dessa valpisar smiley
Snart blir det bebismage bilder och lite annat smått och gott från våra långrundor smileyPå återseende.
/Bettan&David